Climate Network Action’a üye olduk!

İklim Değişikliği Politika ve Araştırma Derneği olarak JCI Kadıköy ile genişletmeye başladığımız ağ yapımızı Climate Action Network (CAN) Europe’a katılarak daha da geliştirdik. CAN (İklim Eylem Ağı) Avrupa, Uluslararası İklim Eylem Ağı’nın “bölgesel düğümlerinden” biridir. Derneğimizin üzerine kurulduğu temel fikir olan iklim değişikliğinin etkileri, ulusal ve uluslar arası çözümler üretme pratiği uluslararası çapta kurduğumuz ilk iklim ağı ile daha yüksek bir temsil yeteneğine ve üretkenliğine kavuşacak...

Derneğimiz, CAN Europe üyesi olduğu için düzenli olarak yapılan ve tüm CAN üyelerinin katıldığı uluslararası iklim müzakerelerine katılabilecek. Bu toplantılar sayesinde ortak strateji ve kapasite geliştirebileceğiz. CAN Europe’a katılarak 2 yılda bir yapılan genel kurul toplantılarına katılma hakkı da kazanmış olduk. Böylece fikirlerimizi daha geniş bir kitle üzerinde paylaşma potansiyelimiz arttı.  Bilimsel çalışmalarımızı, tespit ettiğimiz sorunları raporlaştırarak geniş kitlelerle paylaşma imkanı kazandık. Aynı zamanda sahip olduğumuz bilgi birikimi ve tecrübelerimizden faydalanarak vereceğimiz öneriler her zamankinden daha önemli hale geldi.

CLIMATE ACTION NETWORK EUROPE’A KATILMIŞ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ!